AcadeMedias ledarpriser 2017 – här är vinnarna!

LEDARFORUM 2017

Sex ledare inom AcadeMedia prisas i år för sitt framgångsrika ledarskap. Utmärkelserna delas ut på AcadeMedias årliga ledarkonferens där drygt 500 ledare från koncernens alla verksamheter samlas.

– AcadeMedia är en arbetsgivare som prioriterar ledarskapet eftersom vi tycker att alla förtjänar en bra chef. Årets vinnare är förebilder, inte bara inom koncernen utan för hela utbildningssverige. Det känns fantastiskt att kunna lyfta deras viktiga insatser, säger AcadeMedias HR-direktör Lisa Oldmark.

Ledarpriserna delas ut i fem olika kategorier och här är vinnarna 2017. I år delades det även ut ett hedersomnämnande.

Här är vinnarna 2017

Årets ledare

Cecilia Hansen_litenCecilia Hansen, Jorielskolan, Stockholm, Pysslingen Skolor
Cecilia Hansens ledarskap genomsyras av ett enormt engagemang och hon kämpar ständigt för alla elevers rätt till lärande – oavsett förutsättningar. Läs mer.

 

 

Årets kvalitetsutvecklare

Linda Johansson_litenLinda Johansson, rektor på LBS Kreativa Gymnasiet, Halmstad

Linda Johansson är en tydlig ledare med förmåga att alltid sätta verksamhetens behov i första rummet, samtidigt som hon skapar en attraktiv arbetsplats för sina medarbetare. Som rektor på LBS i Halmstad har hon under flera år drivit ett systematiskt och utvecklingsinriktat arbetssätt i alla sina processer. Läs mer.

 

Årets kommunikatör

Catarina Higgins_litenCatarina Higgins, rektor på Plusgymnasiet, Jönköping

Catarina Higgins är en engagerad röst i samhällsdebatten. Hon samarbetar aktivt och framgångsrikt med föreningar, näringsliv och kommun och deltar ofta i olika typer av evenemang utanför den egna skolans väggar. Läs mer.

 

Årets innovatör

Martin Thuvesson_litenMartin Thuvesson, rektor Rytmus, Malmö

Med sitt starka ledarskap och goda gehör drivs Martin Thuvesson av tydliga värderingar, där tron på att varje människa kan växa och utvecklas genomsyrar hela verksamheten. Han har förmågan att lyfta fram alla kompetenser i kollegiet för att de tillsammans ska nå de gemensamma målen på ett innovativt sätt. Han utforskar och utvecklar ständigt nya möjligheter för verksamheten och har ett nära samarbete med näringslivet. Läs mer.

 

Årets temapris, digitalisering

Lena Boström_litenLena Boström, Karl Johans Skola Örebro, Pysslingen Skolor, Örebro
Med utgångspunkt i styrdokumenten driver Lena Boström ett framgångsrikt digitalt utvecklingsarbete kring lärande och digitalisering. För Lena Boström är det viktigt att skolan går i takt med omvärlden och att ta tillvara på de digitala möjligheter som finns. Något hon gör på ett föredömligt sätt. Läs mer.

 

Årets hedersomnämnande

Christer Hammar_litenChrister Hammar, chef AcadeMedias vuxenutbildning

Christer Hammar har en unik förmåga att alltid se helheten och att han låter medarbetare växa och prova nya uppdrag. Han har format en kultur som genomsyras av en orubblig tro på allas kapacitet och som ledare har han förmågan att vända problem och utmaningar till framgångar. Läs mer.

#AcadeMedia Academy #Ledarforum2017

Vi gillar diskussioner och svarar gärna på frågor. Här kan du läsa om hur vi hanterar kommentarer i våra digitala kanaler

För att göra vår webbplats bättre samlar vi in information från våra besökare. Vi gör det för att:

Läs mer