Örebro kommun lyfter IT-Gymnasiets kvalitetsarbete

IT-Gymnasiet i Örebro tilldelades kommunens årliga kvalitetspris på Örebrogalan i mars. Den här veckan släpper Örebro kommun en nyproducerad film om skolans kvalitetsarbete. I den berättar rektor, lärare och elever om resan mot 100 % måluppfyllelse.

– Det är fantastiskt roligt att vi fått utmärkelsen, och att vi får berätta om det arbete som vi har gjort på skolan de senaste åren. Vårt kvalitetsarbete ligger helt i linje med det utvecklingsarbete som IT-Gymnasiet och NTI Gymnasiet bedrivit på nationell nivå, säger Simon Ekdahl, rektor på IT-Gymnasiet Örebro.

Filmen är skapad av Örebro kommun. På deras hemsida kan du läsa mer om priset.

#IT-Gymnasiet #Systematiskt kvalitetsarbete #Örebro kommun

Vi gillar diskussioner och svarar gärna på frågor. Här kan du läsa om hur vi hanterar kommentarer i våra digitala kanaler