AcadeMedia finns i hela utbildningskedjan, från förskola via grundskola och gymnasieskola till vuxenutbildning. Utbildningarna har olika pedagogiska inriktningar och innehåll, men också en gemensam nämnare i det systematiska kvalitetsarbetet med utgångspunkt i AcadeMediamodellen.

Pysslingen Skolor, Vittra, Framtidsgymnasiet, Hermods, Eductus, ProCivitas och Espira. Det är några av verksamheterna som ingår i AcadeMedia. Totalt går cirka 80 000 barn och elever samt cirka 100 000 vuxenstuderande i våra verksamheter under ett år. Det gör oss till norra Europas största privata utbildningsaktör.

Våra verksamheter finns i hela landet – från Malmö i söder till Kalix i norr. Vi har även förskolor i Norge och Tyskland. Vi finns i storstäder och vi finns på mindre orter. Variationen, både när det gäller geografisk placering och inriktningar, gör att vi har ett brett utbud. Oavsett om du söker en montessoriförskola till ditt barn, en teknikutbildning på gymnasiet eller en yrkeshögskoleutbildning med fokus på IT, så har AcadeMedia något att erbjuda.

AcadeMedia har också en utbildningsgaranti som säger att alla som påbörjar en utbildning hos oss får gå klart.

På de här sidorna kan du läsa om våra utbildningar. De är indelade i förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar. Klicka dig vidare för att läsa mer om de verksamheter som ingår.