Bland AcadeMedias gymnasieskolor finns en stor mångfald av olika utbildningar, både teoretiska och praktiska. Det finns skolor med program och inriktningar inom musik, design, fordon och vård samt skolor med mer traditionella program som naturvetenskap, samhälle och ekonomi.

Att variationen av olika utbildningar är så stor innebär också att de elever som läser våra gymnasieutbildningar har olika bakgrund, mål och framtidsplaner. På Framtidsgymnasiet går elever som vill jobba med exempelvis fordon och transport eller VVS och fastighet och på Rytmus studerar framtida musiker som vill kombinera en bra musikutbildning med högskoleförberedande studier.

Framtidsgymnasiet och Rytmus är bara två exempel, totalt finns det drygt 140 gymnasieskolor inom AcadeMedia som är indelade i 16 olika varumärken. Alla med sin specifika inriktning. Du hittar mer information om alla här under, där du också kan klicka dig vidare till deras egna webbsidor för mer fördjupning om vilka program de erbjuder där du bor.