LBS Kreativa Gymnasiet

På LBS Kreativa Gymnasiet undervisar professionella och engagerade lärare med kunskap från branschen. Det gör att vi kan uppfylla vår idé om ”dagens utbildningar för morgondagens jobb”.

Du får under din utbildning en inblick i skapandeprocessen. Vare sig du vill bli journalist, arkitekt eller musikproducent är det viktigt att förstå helheten. I yrkeslivet måste man kunna göra kvalitetsbedömningar och veta varför produktionen blev bra eller vad det var som gjorde att den blev mindre bra. Kunskap, kreativitet och struktur är ingredienser som bidrar till en bra slutprodukt. Våra utbildningar är både studie- och yrkesförberedande. På LBS är alla ämnen lika viktiga, men de teoretiska ämnena ger dig möjlighet att läsa vidare. LBS är en skola i framkant, med nära kontakt med näringslivet. Därför kan vi se vilka typer av jobb som eftersöks i framtiden.

LBS Kreativa Gymnasiet består av 18 gymnasieskolor som finns i Borås, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kristianstad, Kungsbacka, Linköping, Lund, Malmö, Nyköping, Stockholm, Trollhättan, Varberg, Växjö och Örebro.

Kontakta LBS Kreativa Gymnasiet

Du kan kontakta LBS Kreativa Gymnasiet via den metod du föredrar med hjälp av informationen nedan.

Besöksadress: Lilla bommen 4A, 411 04 Göteborg
Box 2121, 403 13 Göteborg

Webbplats: lbs.se

Innehållsansvarig

Uppdaterad