ProCivitas Privata Gymnasium

Vår vision är att vara Sveriges bästa gymnasieskola och vi vill att dina tre år hos oss ska vara de tre bästa åren i ditt liv.

Vi har en stark koppling till det lokala näringslivet. Genom mängder av gästföreläsningar på våra gymnasieskolor och en egen mentor till varje elev skapar vi en drivkraft hos våra elever. Detta tar sig bland annat uttryck i vi för närvarande är svenska mästare i Ung Företagsamhet (UF) och har fått en rad andra utmärkelser.

På ProCivitas går alla typer av elever – en del med ett medvetet mål för sin utbildning, andra går här för att de vill ha en bra bred utbildning som gör att de har stora möjligheter att välja vad de vill syssla med i framtiden. Det som är mest utmärkande för de elever som dras till ProCivitas är en vilja att göra någonting bra av sin gymnasietid och att de vill tillbringa den i en miljö där kvalitet är ett nyckelord.

ProCivitas har även en alumniförening för dem som tagit studenten på skolan. Detta har redan blivit ett nätverk med olika föreningar på till exempel Handelshögskolan i Stockholm och Lunds universitet. Målsättningen med föreningen är att den ska vara ett nätverk för nytta och nöje under både vidare studier och i ett kommande yrkesliv.

ProCivitas sex gymnasieskolor finns i Helsingborg, Lund, Malmö, Stockholm (två skolor) och i Växjö.

Kontakta ProCivitas Gymnasium

Du kan kontakta ProCivitas Privata Gymnasium via den metod du föredrar med hjälp av informationen nedan.

Box 213
101 24 Stockholm

Besök huvudkontor: Adolf Fredriks kyrkogata 2

Webbplats: www.procivitas.se

Innehållsansvarig

Uppdaterad