Rytmus startades i Stockholm 1993 som en av Sveriges första friskolor och finns i dag även i Göteborg, Malmö, Norrköping, Örebro och Borlänge. På Rytmus läser du estetiska programmet och väljer mellan inriktning musik och inriktning media.

Respekt, förväntan och förtroende
På Rytmus möts du av en inbjudande, kreativ och utvecklande miljö där du enkelt får kontakt med din omgivning och respekteras för den du är. Våra lärare är kompetenta och engagerade och många av dem är aktiva inom musik- och mediebranschen.På Rytmus har elever för vana att stanna kvar efter lektionstid då vi har stort förtroende för våra elever och erbjuder därför både generösa öppettider och tillgång till lokaler och utrustning. Kort sagt: hos oss har du som elev möjlighet att förverkliga dina idéer när de faller på. Samla bara några kamrater, hitta ett rum och börja skapa!

Lär dig om branschen på Clinics
Hos oss genomförs ofta så kallade Clinics, vilket är gästspel och föreläsningar med artister, musiker, musikproducenter eller andra verksamma inom branschen. På så sätt får du lära dig om branschen, av branschen.

Högskoleförberedande

Eftersom vår utbildning bygger på samverkan av karaktärsämnen och gymnasiegemensamma ämnen kommer du efter dina år hos oss ha utvecklat dina talanger och samtidigt vara högskoleförberedd. Med Rytmus behöver du helt enkelt inte välja mellan en gymnasieutbildning och möjligheten att hålla på med musik och media. Hos oss får du nämligen en perfekt kombination av båda världarna, något som ger dig en bred kunskapskälla som du kommer ha nytta av – oavsett vilken karriärväg du väljer. Välkommen till Rytmus!

Kontakta Rytmus

Box 2121
403 13 Göteborg

Besöksadress: Lilla Bommen 4A

Webbplats: www.rytmus.se

Innehållsansvarig

Uppdaterad